O nama

Istorija kompanije Emtex

O nama

Emtex d.o.o. je porodično preduzeće sa dugom tradicijom u oblasti tekstila sa sedištem u Novom Pazaru.

Osnivač je G-din Mehmed Alibašić, a od samog osnivanja, davne 1993 osnovna delatnost kompanije je prodaja uvoznog tekstila na veliko: singl, interlok, acetat, futer, singl likra, frotir za peškire i bade mantile, posteljno platno, krpe i veliki broj drugih materijala u raznim kvalitetima i sa velikom lepezom boja.

Na svom lageru sa preko 4000 m2 u više magacina u Novom Pazaru i Pančevu, Emtex uvek ima preko 300 tona materijala na lageru čto govori o našoj ozbiljnosti i mogućnosti redovnih isporuka, cak i najvećim proizvodnim sistemima kako u zemlji tako i u zemljama u okruženju. Naš širok prodajni asortiman konstantno dopunjujemo i sa novim i modernim materijalima koji su utrendu na svetskom tržištu, ne zanemarujući već oprobane i tradicionalne materijale koje godinama ponavljamo na zahteve velikog broja zadovoljnih kupaca. Celokupna paleta proizvoda je izuzetnog kvaliteta i dizajna sa postojanim bojama, a uradjena po ISO standardima sa OEKO TEX sertifikatom.

Nase najvece zadovoljstvo je naklonost domacih i inostranih kupaca, cije smo poverenje zadobili u prethodne 2 decenije i koje smo uspeli da zadrzimo bez obzira na sve strožije zahteve u pogledu asortimana, dizajna, rokova isporuke, uz provereni kvalitet koji u našem preduzeću podrazumeva i najpovoljnije cene.

U našoj ponudi se nalaze sledeće tkanine za laku konfekciju: Singl, Interlok, Futer, Futer, Mikrofiber, ACG, Acetat, Viskoza, Pike

Pored ovih tkanina, u ponudi takođe imamo i veliki izbor kućnog tekstila i to: Frotir (za peškire i bade mantile), posteljno platno, krep i kuhinjske krpe

Što se tiče repromaterijala uvek na lageru imamo: Konac 40/2 (5000YDS), Lastik (1,2,3,4 i 5cm), Samolepljive kese za pakovanje.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Naš tim

Metko Alibasic

Metko Alibašić

Vlasnikm.alibasic@emtextextil.com
Aladin Alibasic

Aladin Alibašić

Gen. direktoraladin@emtextextil@emtextextil.com
Dzevad Alibasic

Dzevad Alibašić

Export/Import menadžera.dzevad@emtextextil.com
Dzevad Alibasic

Milhata Zoranić

Računovođaminka@emtextextil.com

Naši partneri

 • Spid
 • Spid
 • Spid
 • Spid
 • Spid
 • Spid
 • Spid
 • Spid
 • Spid
 • Spid
 • Spid
Nino Kacar

Emtex tim sačinjavaju vredni i radni ljudi. Uvek su se trudili da sve porudžbine stignu na vreme i da svi rokovi budu ispoštovani.

Nino Kačar Menadžer, Stig
Seudin Sejdovic

Naša firma radi uglavnom sa manjim količinama i raynovrsnim materijalima. Emtex nas nije nikada odvajao, i uvek smo dobili posvecenost koja nam je potrebna. Ukoliko se nalazite u početnoj fazi, Emtex je moja preporuka za vas.

Seudin Sejdović Vlasnik, Solo jeans